چندین سال پیش، دوستی، سوالی رو در لابلای کامنتها از من ( و ظاهرا از چند وبلاگنویس دیگر) پرسید و پیشنهاد کرد که در پاسخ به این سوال پستی رو بگذارم. سوال او این بود: اگر قرار باشه هفت روز رو با ذکر تاریخ به عنوان هفت روز با ارزش و به یادماندنی زندگی خودتون و هفت روز رو با ذکر تاریخ به عنوان ترین روزهای زندگی خودتون انتخاب کنید اون هفت روز کدام روزها هستند؟!
خبر ندارم که دیگر دوستان وبلاگنویس در پاسخ به این سوال او پستی رو منتشر کردند یا خیر اما زمانی که من اون کامنت رو خوندم با خودم گفتم چه ومی داره عدد هفت انتخاب شده باشه و در ضمن این سوال بسیار شخصی تر از این هست که کسی بخواد پاسخش رو در یک پست عمومی منتشر کنه.
امروز ولی ناخودآگاه به یاد سوال اون دوست افتادم، چون با خودم فکر کردم اگر قرار باشه هفت روز رو با ذکر تاریخ به عنوان به یادماندنی ترین روزهای زندگی خودم معرفی کنم فطع به یقین ۲۶ دی ماه ۹۹ یکی از اون هفت روز خواهد بود.
مسیر بازگشت جاده رو تنها، همراه با جای خالی تو در صندلی کنار و به آرامی طی میکنم. به یاد اون تکه بی نظیر از شعر شهیار قنبری در لابلای یکی از ترانه هاش می افتم:
خواب خوب بی قفس بودن
بی تو رفتن، با تو برگشتن.
این تکه از اون ترانه برای من به مثابه یک رویاست. برای من و برای مایی که همواره ((با تو رفتن و بی تو برگشتن)) رو تجربه کردیم، بی تو رفتن و با تو برگشتن تصویری ست رویایی و دلنشین.
در کجای کوچه گم شد، سکه جوانی ما...
رو ,تو ,هفت ,روز ,اون ,سوال ,هفت روز ,با ذکر ,روز رو ,ذکر تاریخ ,تاریخ به
درباره این سایت